Willem&Drees Ontbijtpakket

Gefeliciteerd, u heeft een heerlijk Willem&Drees ontbijtpakket gewonnen bij de Nationale Postcode Loterij! 

Het ontbijtpakket zit boordevol verse en biologische ingrediënten voor 4 personen. Willem&Drees brengt dit lekkers zo van de Nederlandse boer bij u thuis. Zonder onnodige tussenhandel, maar mét voordeel voor de boer en u. De boer ontvangt een eerlijke prijs en u ontvangt een vers product met een mooi verhaal. Heeft u een vraag? Hier vindt u het antwoord op de veelgestelde vragen.

Bestel hier direct uw ontbijtpakket

Extra informatie

Eet de wereld lekker beter!

Eet de wereld lekker beter!

Willem&Drees brengt de mooiste producten van de boer bij u thuis. Speciaal voor u als winnaar van de Nationale Postcode Loterij hebben we een ontbijtpakket samengesteld. De ingrediënten komen uit onze gezonde keten. Een keten die bestaat uit biologische boeren en ambachtelijke vakmensen. Mensen die dit lekkers met zorg en aandacht voor u hebben gemaakt.

Wanneer wordt mijn ontbijtpakket bezorgd?

Uw ontbijtpakket wordt op maandag, donderdag, vrijdag of zondag bij u thuis afgeleverd door de bezorgdienst Reviva. U ontvangt 2-3 dagen van te voren een e-mail met informatie over de bezorging. Op de ochtend van levering wordt rond 07:00 uur een sms verstuurd met een 2-uurs tijdsvak en Track&Trace code.

Hoe kan ik contact opnemen?

Heeft u een vraag of opmerking? Neem dan contact op via postcodeloterij@willemendrees.nl of bel ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur) op 0343-745059.

Als u een vraag heeft voor de Nationale Postcode Loterij bel dan tijdens kantooruren naar 088-6237010.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

U kunt uw pakket bestellen op de website van de Nationale Postcode Loterij https://www.postcodeloterij.nl/ontbijtpakket. Doet uw code het niet neem dan contact op met de Nationale Postcode Loterij 088-6237010.

Voor hoeveel personen is het pakket?

Het pakket is voor vier personen.

Wat kan ik maken met de inhoud van het pakket?

Het ontbijtpakket bevat de ingrediënten voor een ontbijttafel gevuld met biologisch lekkers. U kunt er onder andere yoghurt met appel en krokante muesli, ambachtelijk stokbrood en rozijnenbollen met verschillende soorten beleg, beschuit en een gekookt eitje mee maken mét een glaasje sap en thee. Uiteraard is alles naar eigen smaak te combineren. Hier vindt u meer informatie over een aantal speciale producten en leveranciers.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de prijzen zijn inclusief bezorging aan huis.

Kan ik wijzigingen doorgeven?

Voor de levering op donderdag en vrijdag kan tot donderdag 17:00 een week vóór de geplande bezorging de bezorgdag gewijzigd worden. Voor levering op maandag en zondag kan dit uiterlijk de vrijdag 17:00 10 dagen vóór de geplande bezorging. U kunt adreswijzigingen of bezorginformatie doorgeven aan de Nationale Postcode Loterij door tijdens kantooruren te bellen naar 088-6237010. Daarna kunt u alleen adreswijzigingen doorgeven tot met een straal van 500 meter van het door u opgegeven adres. Dit kunt u tot 1 dag voor de bezorging doorgeven door een mail te sturen naar postcodeloterij@willemendrees.nl.