Postcode Loterij najaarspakket

Gefeliciteerd, u heeft een heerlijk Postcode Loterij najaarspakket van Ekomenu gewonnen!


In het pakket vindt u alle ingrediënten voor drie heerlijke maaltijden. Het bereiden van deze gerechten is razend eenvoudig met de recepten in het bijgeleverde boekje. Wij vinden de herkomst van de ingrediënten minstens zo belangrijk als de smaak. De ingrediënten komen rechtstreeks van de leverancier, zonder onnodige tussenhandel. De leverancier ontvangt een eerlijke prijs, en u krakend verse ingrediënten. Ekomenu brengt dit lekkers direct bij u thuis.

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen

Bestel hier direct uw najaarspakket

Extra informatie

Wanneer wordt mijn najaarspakket bezorgd?

Uw najaarspakket wordt op woensdag, donderdag, vrijdag of zondag bij u thuis afgeleverd. U ontvangt 2-3 dagen van tevoren een e-mail met informatie over de bezorging. Op de ochtend van levering wordt rond 07:00 uur een sms verstuurd met een 2-uurs tijdsvak en Track&Trace code.

Hoe kan ik contact opnemen?

Mocht u opmerkingen, vragen of tips hebben over het najaarspakket, dan horen wij dat graag. Neem dan met ons contact op via postcodeloterij@ekomenu.nl. Als u een vraag heeft voor de Postcode Loterij bel dan tijdens kantooruren naar 088-6237010.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

U kunt uw pakket bestellen op de website van de Postcode Loterij https://www.postcodeloterij.nl/najaarspakket. Doet uw code het niet neem dan contact op met de Postcode Loterij 088-6237010.

Voor hoeveel personen is het pakket?

Het pakket is voor vier personen.

Wat kan ik maken met de inhoud van het pakket?

Het pakket bevat ingrediënten voor drie heerlijke maaltijden. Een tomaten-paprikasoep met plukbrood en kruidenboter, een najaarsstamppot met burgertjes en een tonijnpizza met prie, champignons en kaas. Een voorbeeld van de recepten kunt u hier zien in het online receptenboekje.

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, dit pakket wordt gratis thuisbezorgd.

 

Kan ik wijzigingen doorgeven?

Voor de levering op woensdag, donderdag en vrijdag kan tot woensdag 17:00 uur een week vóór de geplande bezorging de bezorgdag nog gewijzigd worden. Voor levering op zondag kan dit uiterlijk de vrijdag 17:00 uur, 10 dagen vóór de geplande bezorging. U kunt adreswijzigingen of bezorginformatie doorgeven aan de Postcode Loterij door tijdens kantooruren te bellen naar 088-6237010. Daarna kunt u alleen adreswijzigingen doorgeven tot met een straal van 500 meter van het door u opgegeven adres. Dit kunt u tot 2 dagen voor de bezorging doorgeven door een mail te sturen naar postcodeloterij@ekomenu.nl.