Gefeliciteerd, u heeft een Ekomenu cadeaubon gewonnen bij de Postcode Loterij! Met deze cadeaubon kunt u een box vol biologische ingredienten bestellen.

Met deze vegetarische box krijgt u in één keer het lekkerste vers van het seizoen in huis. De vegetarische box is gevuld met biologische ingrediënten voor drie volledige vegetarische maaltijden te bereiden. Deze box heeft een waarde van maar liefst €60,00.

Heeft u een vraag? Hier vindt u antwoord op de veelgestelde vragen. Bestel hieronder direct uw box.

 

 

Voel je lekker!

Voel je lekker!

Lekker en gezond eten is goed voor u. Ekomenu maakt het u makkelijk met heerlijke recepten en verse seizoensingrediënten van topkwaliteit. Biologisch, direct van de boer en CO2-neutraal. Speciaal voor u hebben we een box geselecteerd die u kunt bestellen met de vouchercode op uw cadeaubon die u gewonnen hebt bij de Postcode Loterij. 

  

BESTEL UW BOX

Extra gevulde Vegetarische Box

Extra gevulde Vegetarische Box

Met deze vegetarische box krijgt u in één keer het lekkerste vers van het seizoen in huis. De vegetarische box is gevuld met biologische ingrediënten om drie volledige vegetarische maaltijden te bereiden. Met de bijbehorende recepten is het bereiden van de maaltijden heerlijk overzichtelijk. Deze box heeft een waarde van maar liefst €60,00. De samenstelling van deze box wijzigt wekelijks.

Voor 4 personen

bestel deze box

  

SMAAKT 'T NAAR MEER?

Wilt u vaker genieten van de 100% biologische gerechten van Ekomenu? We maken het u heel eenvoudig. Wij brengen heerlijke recepten en verse ingrediënten van topkwaliteit bij u thuis. U kiest zelf uit ruim 20 recepten, biologisch, direct van de boer en CO2-neutraal. En niet te vergeten; niet duurder dan de wekelijkse boodschappen. Kortom, voor hetzelfde geld eet u 100% biologisch!

bekijk de website

VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer wordt mijn box bezorgd?

De box wordt gratis bij u thuisbezorgd op een zondag, maandag, donderdag of vrijdag naar keuze. Er kan gekozen worden uit verschillende bezorgtijden. Uw box wordt bezorgd door onze bezorgpartner Reviva. De dag van te voren ontvangt u een bevestigingsmail van de ingeplande bezorging en op de dag van bezorging ontvangt u een sms met een specifiek tijdsvenster waarin uw box bezorgd zal worden.

 

Hoe kan ik contact opnemen?

Heb je een vraag of opmerking? Stuur ons een bericht via postcodeloterij@ekomenu.nl.

Waar vind ik de recepten?

Om het milieu te sparen, printen we de recepten niet standaard uit. Twee dagen voordat u de box ontvangt, mailen we u de recepten. Het kan voorkomen dat de email in uw spam terecht is gekomen. Heeft u de email niet ontvangen, klik dan op deze link. Onder in de pagina vind u de recepten van de Vegetarische maaltijdbox. 

Hoe kan ik wijzigingen doorgeven? 

Het wijzigen van een bezorgadres of bezorgdatum kan tot 1 week voor de bezorgdatum worden doorgegeven via postcodeloterij@ekomenu.nl. 

Kan ik ook meerdere of verschillende boxen bestellen?

Zeker. Heeft u meerdere vouchercodes dan kunt u meerdere boxen bestellen. Plaats voor iedere code een aparte bestelling, u kunt dan ook voor een andere datum kiezen.

Hoe verzilver ik mijn voucher?

Kies de box die u wilt bestellen en vul uw gegevens in. In de één-na-laatste stap van uw bestelling kunt u de vouchercode invoeren. De korting wordt direct verwerkt. Let op de code is in kleine letters. 

Moet je betalen voor de bezorging?

Nee, de box wordt gratis thuisbezorgd.

Welke (basis)ingrediënten moet ik zelf in huis hebben?

Het kan zijn dat u voor de gerechten bepaalde ingredienten zelf in huis moet hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan olijfolie, gedroogde kruiden of specerijen en andere basisingrediënten.

U kunt de recepten alvast bekijken op de website om te zien wat er bij uw recept nog zelf toegevoegd moet worden. U kunt 1 week voor uw bezorging de recepten bekijken via deze link. Onderin deze pagina vind u de recepten van de Vegetarische Box. Klik op een recept om de zelf toe te voegen ingrediënten te bekijken.